Nejnovější recenze ze sekce Dětské pokojové sestavy
Idzczak Meble Dětský pokoj MACIUS bílý dub sonoma dub sonoma úchytky
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v Kaufland.cz
Zboží přišlo poškozené a ještě nedodany uchyty
- Jednoducha montaz
- Zapadajici dily do sebe
Plna spokojenost
Kvalitni a hezky nabytek, srozumitelny navod.
- Dobře se skládalo
- Za ty peníze super
- U jedné skříně špatný návod na složení (jiný typ skříně)
- Z dvou skříní byl asi starý typ šroubů a krytek - u zbytku nábytku byly jiné, které byly kvalitnější.
Za mě celkově v pořádku.
Dostačující zboží za dobré peníze.
Líbí se mi že se dá postavit na levou AI na pravou stranu.
Zatím bez připomínek
MEBLINE nábytek CEZAR sestava 3 milano crem
Přidáno: 14. listopadu 2023
(naposledy upraveno 14. listopadu 2023)
Zakoupeno v MEBLINE.CZ
+ dobře vypadá
- chyběl namuál na montáž, ale na vyžádání byl zaslán
Splňuje očekávání
Nábytek je pevný, jen balený ve více krabicich jeden kus a to tak, že je potřeba vybalit všechny dané krabice od např. skříně, aby se mohlo začít montovat. Bude sloužit dceři do pokojíčku, myslím si, že očekávání splní. Produkt doporučuji.
- Můžu si to sestavit jakkoli a vypadá to dobře
Celý pokojíček působí pěkným dojmem, nábytek vypadá masivně a rozhodně ne tuctově, jako z některých obchoďáků. Zdá se, že v něm bude hodně prostoru na spoustu věcí.
- Krásný nábytek a dobré zpracování
- Kvalitní provedení
Doporučuji, opravdu kvalitní provedení, srozumitelné návody a rychlé dodání.
- Vkusné provedení
- Krásná a hlavně prostorná postel.Ideální do malého prostoru.
- Občas někde oděrka,ale schovalo se.Jinak opravdu spokojenost
Pokoj pro vnuka teprve připravuji.Montáž mě teprve čeká.
- velmi nekvalitní a špinavé
opravdu velký polský šunt, když pominu, že vše bylo zaprášené a špinavé, tak kvalita je velmi otřesná
Zatím máme nábytek krátce, ale návod je jasný a díly k sobě pasují, vše vypadá kvalitně vzhledem k ceně. Na seštelování dvířek je potřeba trpělivost, ale jinak jsou barvy a celkový vzhled jako na obrázku. Trochu jsem zaskočená tlouštkou materiálu postele, ale zatím nemám s čím porovnat, dříve jsme měli masiv. Pro menší, spíše užší pokoje je tato sestava efektivním řešením, nabízí dostatek úložného prostoru.
- Hezký nábytek
K sestavení je potřeba mít běžné nářadí, k zavěšení poličky vrtačku s vrtáky pro vyvrtání děr do zdi. Jinak není nutné lepidlo.