Nejnovější recenze ze sekce Dětské pokojové sestavy
S komodou a postýlkou jsem moc spokojená.Komoda má hluboké a prostorné šuplíky.Velká spokojenost :-)
- Jednoduchý návod pro sestavení, barva odpovídá. Krásná postel za rozumnou cenu. Hodně úlozného prostoru. Syn je nadšený.
- Vzhledově pěkný neutrální pokojíček
- Kolejnice jsou již připevněné
- Usměvavý dopravce
- V návodu nejsou popsané desky, jen jsou u nich čísla, ale ne už rozměrově, ale šrouby zas popsané jsou i jak velké jsou. I v Mobelixu jsou podrobnější návody.
- Chybělo 6 kusů spojovacích dřívek do spojů, Dokoupil jsem v obi.
- Materiál je jako překližka
- U šuplíku který je pod postylkou o 2mm neseděla jedna drážka, reklamovat jsem to nechtěl, že pokojíček potřebuji, ale doma to jde upravit v pohodě, materiál je opravdu hodně měkký.
- V krabicích v kterých to výrobce balí je rozměrově hrozný. Nutnost k výnosu 2 osob. Některé krabice mají určitě okolo 30kg.
Celkově doporučuji, ale výrobce by se mohl zamyslet z jakého materiálu tuto sestavu vyrábí. Cenově to neodpovídá, ale nenarocnemu uživateli stačí. Snad vydrží pokojíček alespoň 2 roky. Za toto prodejce nemůže.
Zatím nemohu posoudit. Máme čerstvě doručeno.
- Krásný
- Dobrý návod, montáž ok
- Nábytek krásný, skvěle zabalený, nic nechybělo
- Objednat včas, delší doba dodání.
Nemůžu hodnotit jelikož mi nábytek dosud nebyl doručen
Casarredo Dětský pokoj PAULINA šafrán ADI PAU LOZ SAF
Přidáno: 6. dubna 2020
(naposledy upraveno 18. května 2020)
Zakoupeno v Neonabytek.cz
- Pěkný nábytek
- Chybělo dost šroubků a úchytka
Nábytek je moc pěkný. Ale chybělo dost šroubků a dokonce úchytka. U psacího stolu díry
v jedné části vyvrtané o kousek vedle. Takže celkem nervy. Ale dá se vyřešit. Přes všechno doporučuji.
PLAYTIVE JUNIOR dřevěný nábytek
Přidáno: 27. března 2020
(naposledy upraveno 27. března 2020)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Spokojenost
Figurky se moc líbí. Jsou takové bytelné.
Pokojíček je bozi! Úplně jsem se do nej zamilovala a synovi ho objednala. Jsou mu sice zatím jen 3 roky, ale věřím, ze s nim nábytek poroste a až bude větší, bude s nim spokojený. Kvalita super! Prirovnala bych ke kvalitě ikea... za nás maximální spokojenost!
Kdyby byl nábytek vytuneny i zpomalovacimi pojezdy, tak by to byl úplný Top! Ale vzhledem k ceně jsem ani nepocitala, ze by to tam bylo!
Barvy přesně odpovídají obrázku.
Návod přehledný. Pomohlo by, kdyby byla jednotlivá prkna oznacena... ale muž se zorientoval celkem rychle
hračky dostala vnučka na vánoce,ráda si s nimi hraje
Na dveřích od skříně hrana poničená od výroby, od pani jsme dostali kompenzaci za poničení a při lepení poličky se poničil bok, prasklo to strašně tenké, tak není, dostali jsme nové akorát jsme na to čekali asi měsíc a půl.
- Pěkný dekor, měla jsem strach, ale jsou celkem stabilní
- Nad očekávání prostorné
- Syn je nadšený a dokonce má v pokojíku i pořádek :)
- Zaoblené rohy
- Záda skříně jsou úzká a nedají se hřebíčkama přitlouct do korpusu, projedou skrz a pak to jde zevnitř vidět, ale nic hrozného
Klasická dřevotříska, pár let snad vydrží, cena přiměřená kvalitě, s čímž jsme počítali, syn je nadšený, a to je důležité
- Jednoduchá montáž
- Za tuto cenu hromada nábytku
- V krabici se skříní chyběl manuál, dá se použit ten od regálu, velmi podobná konstrukce
DOPORUČUJI
Cena a vzhled. Určitě udělá radost
- pěkný vzhled
- složitý plánek a špatně popsaný
- těžké balíky
- doprava špatná organizace
Nábytek splňuje svůj účel ale doprava od PPL hrozná..
řidič informuje že přijede dopoledne vzala jsem si dovolenou půl dne a dovoz nábytku proběhl pozdě odpoledne... Komunikace řidiče hrozná..
- Levný hezký nábytek do pokoje pro teenagera.
V zásilce chyběl jeden nábytkový spojovací šroub a jeden šroub pantů, no to je chyba výrobce a může se to stát i jinde. Nereklamoval jsem to.
Jednoducha montaz, velmi pekne, barvu jsme si vybrali limetku a pekne vynika, doporucuji
Super, spokojená, hlavně děti.
Zobrazuji 41 - 60 ze 141 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...8 Další »