Nejnovější recenze ze sekce Dětské pokojové sestavy
- Pokojíček je velmi pěkný
- Velmi nebezpečný
- Špatná kvalita
- Postel je pouze lepená na kolíkách
- Postel má unést 80kg ale nesmíte mít křivou podlahu, jako my v paneláku, ji je nestabilni
- Nelze vyrobit na jinou stranu
Objednala jsem si celý dětský pokoj, tj.dvoupatrouvou postel, šatní skříň a 3 různé skříňky. Poslali nám to bez plánu a bez šroubů u jedné policové skříňky. Fajn, planky jsme našli na internetu a šrouby nám poslali cca do 14ti dnů. Hned po týdnu užívání se začaly šuplík, jak u postele tak i u šatní skříně, odlepovat. 4x jsme je lepili, ale stále dokola. Do 5měsíců se nám začala rozlepovat i postel a začala se rozjíždět. Všimla jsem si toho nahodou při zvednutí matrace. Dívala jsem se proč to a dokonce jsem zjistila, že tim jak se to rozjíždí je hlavní deska postele ze spod prasklá přímo kde byl kolík. Moje kluci mají každý 25kg takže váhou to určitě nemohlo. Kupovala jsem ti přes HOME-NABYTEK.CZ a paní nebyla vůbec příjemná a stale se jí něco nelíbilo. To, že lepidlo, které poslali nedrží, za to nemůžeme. Na novou desku jsme čekali 2měsíce a jelikož postel se rozjížděla bylo pro kluky životu nebezpečná. Hrozilo, že vrchní část by mohla spadnout na spící dítě dole, proto spali na zemi na matraci. Pokud chcete tento pokojíček nedoporučuji HOME-NABYTEK
- Hezký design, výhodná cena.
- Masiv nečekejte
Nábytek prosvětlil dětský pokoj, obsahuje všechny možné tvary a velikosti skaldovacích prostor.
- Jednoduchá montáž :)
- Vypadá krásně :)
- pěkný vzhled
- univerzání barvy
- prostorný
- nízká cena
- některé kusy k sobě úplně nepasují
- sem tam škrábance a uloupnutá horní deska
Za tu cenu je to pěkný nábytek.
- Jednoduchý, krásný pokoj pro nejmenší
Doporučujeme
Spokojenost.
- Univerzální barva pro holčičku či chlapečka, krásný vzhled, prostorné šuplíky komody a skřně, taktéž skříň je prostorná
Opravdu krásný nábytek vhodný jak pro holčičku, tak pro chlapečka. Skříň je dotatečně prostorná a stejně tak její šuplíky a šuplíky komody. S výběrem tohoto nábytku jsem nad míru spokojená.
- příznivá cena
- Krásný.. a nejúžasnější je skříň.
S manželem jsme pokoj sestavili bez pomoci. Skříň byla náročná,ale výsledek stojí zato.Syn spokojený a všem se tento nábytek líbí.
- příznivá cena za odpovídající kvalitu, očekávala jsem i horší zpracování nábytku
- moderní design
- prakticky řešený nábytek
- dna v šuplících u komody jsou z hnědého sololitu, u ostatního nábytku z bílého, což vypadá u bílého nábytku o dost lépe
- pravděpodobně již z výroby lehce odřené bočnice u dětské postýlky, vypadá to, jakoby někdo udělal čmouhu na nábytku odlakovačem...
Zatím spokojenost :o)
- neutrální barva (jak pro holčičku tak pro kluka)
- šuplíky a poličky velmi prostorné
- žádné není
Smontování je podle návodu snadné a v konečné fázi vypadá celý pokojíček opravdu hezky :-) .
Materiál je kvalitní, bytelný, takže za nás naprostá spokojenost ;-) .
- Velice pěkné a kvalitní zpracování
- Vyšší cena
- Praktický a jednoduchá montáž
- Stěna nad psacím stolem.Je nuto jí ještě přišroubovat k
- bokům vedlejších skříněk.
Jsem spokojený
- super
super
- Nabytek ze sestavy Wiki nás velmi mile překvapil designem. Je to kombinace světlého a tmavsiho dřeva, výjimkou jsou jenom šuplíky u komody, ty jsou bile, ale pěkně sestavu doladí. Nabytek jsme kupovali do kumbalu jako úložne prostory, ale klidne by se dal dat kamkoli. Na fotkách to někde vidět, ale fakt je super
Suoer
- Krásný nábytek, dobrá cena, jednoduché smontování :)
- Žádné
Nábytek je nádherný, cena též dobrá, vše dorazilo v pořádku. Takže za nás spokojenost na 100% :)
- Moc pěkný nábytek za rozumnou cenu...
Všem doporučuji
- hezký vzhled
- trochu otlučené asi během dopravy nebo manipulaci
jinak spokojeni
- Stabilní konstrukce,krásné opracování i lakování
Sestava předčila očekávání
- Neobvyklý vzhled.
- Pěkné barvy.
- Dobrá konstrukce.
- Super cena.
- Psací stůl, celou konstrukci drží pouze špalíčky a šroubky se zámečky. V krabici navíc chybí lepidlo, které u jiných komponentů je.
- Stůl vypadá, jako by k sestavě ani nepatřil.
Skříně super, stůl ne.
Zobrazuji 101 - 120 ze 141 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8 Další »