Nejnovější recenze ze sekce Dětské pokojové sestavy
- Skutečné zpracování plně odpovídá fotce, malá z tohoto pokoje byla nadšená. Codi B nabízí nejvyšší možnost kombinací (nejvíc sektorových kusů k dokoupení). Nábytek je bytelný, hezký a nemusíte se bát ho přesunout. Je řešen tak, že u komody nehrozí její překlopení na dítě. Všude jsou kovové pojezdy šuplíků, závěsný nábytek má klasické úchyty jako linka - možnost na lištu nebo na skobu. Madla mají příjemný úchop a působí že něco vydrží.
Už jsem montoval dost skříní v demontu, ale to co ukázalo Codi B jsem nečekal. Bytelné, konstrukce vyrobená tak, že se ještě sama vyztužuje, masivní vrchní deska, všude je použit systém zámku. Rozhodně se této sestavy nemusíte bát, není to žádný šmejd. Jsem s nákupem velice spokojen. Hrany jsou začištěné, vše pasuje jak má (pokud máte rovnou podlahu, když ne, musíte vypodložit nožky u skříně a pohrát si s panty, ale to je klasika), všechny díry jsou předvrtány.
- Praktický nábytek pro školáka za příznivou cenu v dobré kvalitě
Praktický nábytek pro školáka za příznivou cenu v dobré kvalitě
Splnil očekávání.
- krásný nábytek za přijatelnou cenu
- bez českého návodu a montáž je i díky 1-2 obrázkům mikroskopické velikosti dosti sranda
krásný nábytek za přijatelnou cenu
- Na první pohled to vypadá hezky
- návod
- šunt
- špinavé dřevo
- sovičky na komodě jsou víc na straně
- poničené vytahovací tyčky
Polský šmejd. Návod jako z Ikea nečekejte, to fakt ne. Stěží pochopíte, jak se to má sestavit, navíc se to skládá blbě.
Motiv soviček na komodě je namáčklý na jedné straně, všude to prezentují na středu. Na skříni jsou šmouhy, doufám, že půjdou ještě vyčistit.
Na ty peníze, co to stálo - 10.700,- sestava skříň, postel, komoda, bych čekala lepší provedení. V komodě je v šuplíkách spodní deska v přírodní barvě překližky - ani se nenamáhali to udělat do bíla! A vrchol - plastové krytky vyndavacích tyček u postýlky jsou prasklé !
- nízká cena
- neutrální barvička
- pěkné provedení
Tento nábytek se mi líbil kvůli nízké ceně a pěkné neutrální barvě, vhodné pro kluka i holčičku. Překvapila mě kvalita provedení, nábytek není hladký, ale má jemňoučké prolisy. A hlavně je dost bytelný, žádná skořepina. Zpočátku se mi nelíbily úchytky ( velké, plastové čtverce), ale jakmile se namontovaly, vypadá to úžasně. Prostě úžasný dětský nábytek za pár kaček. :-)
- Cena odpovídá kvalitě
- Chybí český návod
Chybí český návod, ale nábytek se dá smontovat i podle toho polského. Mírná nepřesnost jednotlivých dílů (podnožky nejsou v rovině a nedají se štelovat, skříň je také trochu křivá, ale panty se dají seštelovat, takže vizuální nepřesnost dovírání dveří je minimální.
Celkově máme z nábytku radost...oslovila nás hlavně cena, při jejíž výši samozřejmě žádnou luxusní kvalitu očekávat nemůžeme - a kvalita té ceně dle našeho názoru odpovídá ;-)
- Kvalitní zpracování a materiál
- Výborně balené
- Dostatečný návod
- Težké
- .....
Doporučuji :-)
- je hezký a dobrá cena
- trcohu křivý při smontování a maličko odřený
cena a kvalita odpovídá
- nádherný pokoj, snadně se složil
super
- Poměr cena kvalita
- Je tam všechno co můžete potřebovat
- Trošku složitější montáž
Velice praktické, jednoduchá údržba
- Krásný funkční nábytek.
- Nic nemám.
Krásný pokojík, který neurazí slečnu ani chlapce :-) vypadá luxusně.
- komunikace, dodací lhůta, přehlednost webových stránek
- o žádných nevím
nejlevnější na webu, nábytek došel v pořádku ( krabice byly dobře balené aby nedošlo při přepravě k poškození ), se zbožím jsme naprosto spokojeni
Neočekávejte kdovíjakou kvalitu, na několika místech odloupaná dýha, avšak co očekávat za tak málo pěněz...ke svému učelu jistě poslouží.
pokojíček je pěkný, snadná a rychlá montáž
super pokojíček za skvělou cenu :)
- pekný nábytek , prostorný , moc uloznych prostoru , pro deti idealni , cenová přístupnost
- nepřehledný návod na skládání , měkký materiál, drobné praskliny
za takovou cenu je to výborny nábytek , prostorový , dobré rozložení , masivní
- Bytelný nábytek, krásná barva i provedení
- Nejdou úplně seřídit šuplíky u komody tak, aby někde nedrhly, ale k porovnání cenaxkvalita jsem spokojena
Určitě bych nábytek doporučila pro nenáročné rodiče, které potřebují levnější, ale přitom krásný a kraktický dětský nábytek. Určitě byh si ho koupila znovu.V porovnání cenaxkvalita fakt super.
- Skvělý design, úžasný pro děti
- Materiál -borovice
- Skvělá cena
- Doprava zdarma
- Bohužel, trochu nekvalitní nábytek
- Některé díly přišly trochu škrábnuté
- Velmi špatně a velmi pracně smontovatelný
- U komody chyběl návod na sestavení
- Doprava zdarma nevyšla - zaplatili jsme dopravní službě 800,-! :-(
Velmi levný nábytek a tak také musí člověk nad něčím přimhouřit oko. Vzhledově je ovšem krásný. Pro malé děti perfektní
- u skříně chyběl návod
spokojenost cena x kvalita
Zobrazuji 121 - 140 ze 141 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Další »